Stickman Services
Collectie

neon_offneon_on

Ontdek onze collectie

S
01

Scharnierdeuren

Het meest eenvoudige draaimechanisme is uiteraard de scharnierdeur. Deze deur opent naar één zijde en is aan de zijkant van het kozijn bevestigd. De scharnieren zijn gelagerd en worden in de kleur van de deur geleverd. Een scharnierdeur sluit in het stalen kozijn.

T
02

Taatsdeuren

Deze deuren kenmerken zich door het draaimechanisme dat beiden kanten op draait. Heel erg praktisch bij het in- en uitlopen van een ruimte. Het geeft een en suite gevoel met een modern karakter.

S
03

Schuifdeuren

Bespaar ruimte met stalen schuifdeuren. Nog robuuster en krachtiger van uitstraling, zowel binnenshuis als en suitedeuren te gebruiken, maar ook als deur die de woonkamer met de tuin verbindt.

V
04

Vouwdeuren

Perfect voor een prachtige open tuinverbinding. Met stalen vouwdeuren haal je buiten echt binnen en krijgt de pui een krachtige look en extra allure, door ze ‘losjes’ half open te zetten. Het sluiten en openen neemt weinig ruimte in beslag.

W
05

Wijnkasten

Een echte eyecatcher in de kamer. De stalen wijnkasten van Stickman Services zijn op maat gemaakt voor elke wijnliefhebber. Stoer, krachtig met een beste uitzicht op de allermooiste wijnen die je je gasten wilt serveren.

neon_offneon_on
 

Contact
Stickman Services

Contact

Wij zijn altijd geïntereseerd om samen te kijken naar de mogelijkheden. Als je een vraag hebt of algemene informatie wilt, neem dat gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

Contact details
Bas Coppelmans
Founder | Creative Director  

Nederland
Schaijksestraat 2
5375 KC Reek
+91 78898 39939
info@stickmanservices.com
Follow us

België
Oude Retiesebaan 6
2360 Oud Turnhout
+91 78898 39939
cto@stickmanservices.com
Follow us
Bekijk
Contact
Collectie Collectie Collectie Collectie Collectie Collectie Collectie Collectie Collectie Collectie Collectie Collectie Collectie Collectie Collectie Collectie Collectie Collectie Collectie Collectie